söndag 13 juli 2014

Många besökare på bloggen


Husbyte, vågar man sig på det, tro?

Den senaste månaden har jag haft drygt 8 000 besökare här på bloggen. Ja, det låter ju bra, men det är inte riktigt lika bra när man vet att storbloggarna har 100 000 besök- per dag! Inspirationen med bloggen går upp och ner märker jag. Just nu när man är ledig är det roligt att fota och skriva, men när man jobbar så stressen bygger bo i halsen, är det inte lika inspirerande. Men när det kommer fler besökare till bloggen, då blir man ju peppad att fortsätta.

Jag läser just nu ganska många olika bloggar, eftersom jag har tid, och igår läste jag ett inlägg där familjen befann sig i Polynesien, tror jag. De hade bytt hus med en familj som samtidigt bodde i deras hus i Stockholm. Precis som i filmen "The Holiday". Jag blev eld och lågor och försökte få med mig A på att vi skulle göra ett husbyte nästa år. Han var inte lika förtjust: "Man har ju ingen aning om vilka man släpper in i sitt hus. Aldrig!" utbrast han.

Men visst låter det häftigt? Bara resan kostar, boendet får man ju gratis i Danmark, Tyskland, Spanien eller kanske- Polynesien. Jag har ju ett år på mig att bearbeta honom så vi får se om jag inte kan få honom att nappa på den semesteridén. Skulle du våga?

3 kommentarer:

 1. Jag känner att jag har mer tid att blogga när jag jobbar!!! tokigt men så är det!!
  Nu finns inga fasta rutiner för nåt, tvååringen har fått för sig att bli en nattuggla, jag yr omkrng och fixar och donar... semestern skulle vara lugn och fridfull hehe

  Jag skulle absolut kunna tänka mig att byta hus!! min man är nog sådär inför det!

  kram S

  SvaraRadera
 2. Oj, vilken svår fråga... Känner mig tudelad där. Vill ju veta vem som ska ligga i min säng..
  Grattis till alla besökare. Känner att färre läser när det är sommar, fina dagar och kvällar.
  Måndagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. Nu när jag är på egen domän så ser jag alla unika besökare, det gjorde jag inte innan, då var det sidvisningar som visades och det är stor skillnad kan jag säga.
  Jag har ungefär lika med besökare, mellan 75 och 100 unika besökare varje dag. Innan hade jag ca 400 besökare varje dag, men som sagt det var ju sidvisningar inräknat.
  Ett tips är att gå med i Besökstoppen, då hittar många nya läsare till dig.

  SvaraRadera