tisdag 15 juli 2014

En rolig överraskning

Nu har vi bott i det här lilla samhället som vi flyttat till i drygt 9 månader och vi trivs fantastiskt bra. Men det finns två saker som jag saknar. Det första är en restaurang. När vi är barnlediga, och det är vi rätt som det är eftersom våra föräldrar vill träffa barnen så ofta som möjligt, så vill jag och A gå på restaurang. Det går inte här om man inte vill klämma något på den lokala pizzerian förstås.

Det andra jag saknar är en affär med heminredningsgrejer. Och igår fick jag mig ett Hallelujah-moment. Jag och lillan skulle åka till mataffären för att se om de hade något utbud av leksaker och såg att de hade något på övervåningen. Vi gick dit och herre du min skapare! Det var en enorm lokal, fylld med kläder,leksaker och heminredningsprylar, som ett mini-Ullared!

Hit ska jag ta Hemnetknarkaren nästa gång hon hälsar på. Hon lär gilla det!

Jag blev alldeles till mig och köpte nya köksgardiner på stående fot. När jag kom hem skrek jag i falsett till A, så glad var jag: "Vet du att det finns världens största affär ovanför Hemköp??". Han tittade på mig och sade lugnt: "Ja, och vaddå? Där har jag varit massor av gånger. Den trodde jag att du visste om."
Gaaaaah! Ibland är verkligen kvinnor från Venus och män från Mars!

3 kommentarer:

 1. Ha ha ha... Hur tusan hade du kunnat missa den butiken om samhället inte är så stort?!
  Tisdagskram från Kate
  PS. Tror inte karlarna talar om sånt med flit.... *blink*

  SvaraRadera
 2. hihi vilken tur att du hittade den:) snart hittar du kanske en trevlig restaurang gömd någonstans också:) Kram kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Haha, det visste inte jag heller. Annars får du shoppa inredning i Dingle vet du ;-)

  Tack för gratulationen!

  SvaraRadera