onsdag 23 juli 2014

En perfekt stund


Det är så vackert i trädgården om kvällarna.

Igår kväll åkte vi och badade vid en härlig strand efter jobbet. Det var första gången på...ja, säkert 10 år som jag badade i salta bad och det var helt underbart! Lite läskigt dock att hela tiden behöva oroa sig för att få tårna avknipsade av krabbor och för att trassla in sig i någon manet.

När jag satt där på den heta bryggan med kvällssolen i ryggen och hörde glada skratt, tjut och plaskande, då tänkte jag att det var en helt perfekt stund. Ni vet en sådan där som man vill ta fram i slutet av november när det är 5 minusgrader ute och snön viner runt husknuten och man fryser inomhus trots att raggsockorna är på.

Då vill man ta fram en sådan här stund och minnas tillbaka. Minnas lukten av hav och salt tång, de rödbruna klipporna och barnen som badar. Solglittret, ja till och med måsarnas skrik. Nu är det perfekta dagar. Det är lätt att glömma det i hettan.

3 kommentarer:

 1. Härlig bild! Visst är det underbart med dessa sommarkvällar, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Ja, nu får man fylla på minnesbanken så man kan plocka fram när vindarna viner utanför.. hu, vill inte ens tänka på det nu!!!
  Ha de gott!

  SvaraRadera
 3. Underbara sommarminnen att plocka fram i vintermörkret. Själv njuter jag av både semester, sol o värme. Kramisar Tina

  SvaraRadera