lördag 26 juli 2014

Äntligen helg!


Vår gäststuga.


Här ska jag sitta ikväll och njuta av grillat.


Kan inte gräset sluta växa snart?

Nu har första arbetsveckan hunnit avklarats och det har varit väldigt skönt att jobba. Vi har nämligen helt nya lokaler med en jättebra klimatanläggning så det är sååå skönt på kontoret. När man går utanför dörren är det som att gå in i en vägg av hetta, phu! Men med tanke på att svenska somrar nästan alltid består av regn, blåst och 19 grader i luften, så är ju detta väder helt fantastiskt egentligen.

Idag åker våra hyresgäster hem från sommarstugan och vi kan äntligen vara där själva igen. Vi ska åka till stranden och förhoppningsvis ha grillkväll på altanen. Tyvärr har vi inte kunnat laga vår åkgräsklippare ännu så vi måste nog köpa en ny. Och helst vill jag ju inte slå till på någon förrän det är rea på dem i höst. Så det blir nog till att klippa den 2 000 kvadratmeter stora gräsmattan med bensingräsklipparen. I den här värmen....det är ju som ett arbetsläger i Gulag! och jag och A som de enda fångarna, ha ha! Det sägs att det ska bli svalare imorgon söndag och det hoppas jag. Den här arbetsfången vill inte klippa gräs i 32 graders värme.


1 kommentar:

 1. Förstår att ingen vill klippa gräs i denna värmen!
  Ett alternativ till åkgräsklippare, är en s k robotklippare. Vi införskaffade en sådan nu i våras. Klockren! Så skönt att slippa tänka på när gräset ska klippas. Alltid nyklippt och snyggt. Värd varje krona :) Finns för olika storlekar på mattor.
  Ang vovven som är rädd för åska och smällare... jo du, vi har faktiskt ett litet "helv...e" på nyår :( Vi gav honom receptfria lugnande förra året som inte hjälpte ett dugg :(
  Ha nu en härlig helg!
  Kram/Maria

  SvaraRadera