torsdag 10 juli 2014

Fantastiska dagar!


Att sitta på den här gamla träbänken nere vid badviken alldeles i närheten av vår sommarstuga, det är nog min favoritplats på sommaren.


Hur skönt är det inte att bara vara i närheten av vatten när det är så varmt som nu?


Till och med kvällarna är jättevarma och soliga och man kan sitta utomhus tills det mörknar.


Vi har legat på stranden och njutit i fulla drag de senaste dagarna.

Åh, vilka härliga dagar vi har just nu! Hemnetknarkaren och hennes familj var uppe hos oss ett dygn i vår sommarstuga och vi hade jättetrevligt- som alltid. Vi har badat underbara bad i Vänern, legat på stranden, suttit på vår altan och druckit mängder av både drinkar, vin och öl och skrattat och tjutit så att grannarna förmodligen håller på att skriva ihop en protestlista i detta nu.

Idag kommer svärföräldrarna och min svägerska upp till oss och vi ska ligga på stranden och bara ha det bra. Själv är jag just nu bara hemma en snabb sväng i villan för att sköta om kaninerna och hämta lite grejer som vi saknar i stugan. Har vi inte en underbar sommar?

På fredag ska barnen sova hos sina mor- och farföräldrar och jag och A ska ut och äta på restaurang. Om det så blir i en korvbod som vi äter så spelar det nästan ingen roll, för det är ju så härligt att bara få vara tillsammans på egen hand. Ha en härlig torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar