söndag 8 december 2013

Lågskor och vinterland


             Vår lykta i trädgården påminner om den som finns i filmen Narnia, tycker jag.


                                                Trädgården är vacker när det snöar.

Idag vaknade vi upp till ett riktigt vinterland med flera centimeter snö på marken. Härligt! Om det inte visade sig, när jag kollade i garderoben, att jag slängde mina vinterstövlar i flytten. De var inte riktigt vattentäta så jag tänkte att jag skulle köpa nya. Men den här hösten har ju inte direkt varit jättekall så jag har skjutit på det och skjutit på det och vips! Här står jag nu med lågskor i fem centimeter djup snö. Not so nice.

Annars har vi det härligt här inne i värmen. Vi har tänt andra ljuset, A jobbar och barnen leker med lego utan att skrika, dra varandra i håret eller på andra sätt försöka ta livet av varandra. Fantastiskt. Idag ska jag städa och göra fint, gå omkring i mina tjocka Shephards-tofflor, min för stora fleece-tröja och bara ha det bra. Men det känns som om något fattats...ja, förutom vinterstövlar då...Det kan inte vara sant! Jag har glömt bort att dricka kaffe! Got to go!

4 kommentarer:

 1. Så fint du bor, och lyktan är vacker.
  Kan rekommendera färdiga byggsatser till
  pepparkakshus, och limpistol! Syns ju inte
  för jag tar kristyr där sen.
  Kramar på advent
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Härliga vinterbilder, ni bor så fint. Hos oss verkar det som snön regnar bort så här fungerar nog tyvärr lågskor imorgon.
  Ha en skön kväll
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vinter som i Narnia... Hoppas du kommer iväg till skobutiken i vecka så du slipper vara inomhus hela tiden!!!
  Adventskram från Kate

  SvaraRadera
 4. hahaha, precis samma här du! Det blir till att köpa ett par nya vinterkängor efter jobbet i morgon minsann... Sådär att knata ute i låga converse just nu ;)

  Kraaaaam Anna

  SvaraRadera