söndag 15 december 2013

Ett oväntat möte

Oj, oj, oj, vilken tur vi hade igår! Vi åkte till Grebbestad för att äta lunch och råkade av en slump hitta en restaurang två meter från vattnet. De hade öppet sista dagen för säsongen och alla rätter kostade100 kronor. Så vi fick pulled pork och hjortfilé för 200 spänn. Utanför blåste det gråa havets vågor, men inne spelades det julmusik och det var bara så härligt!


                 Havet låg alldeles utanför krogfönstret. Tänk att sitta här en varm sommardag....


                              Utsikten utanför hotellrummet. Lyxbåtarna låg på rad.                   Lite surrealistiskt med julgranar och båtar på en och samma gång.

När det var dags att sätta sig till bords vid julshowen hade vi en osannolik tur igen. Vid bordet alldeles intill slog sig ett par i 60-årsåldern ner och vilken rolig kväll vi hade! De hade dock ett betydligt större alkoholkonto än oss så det kom in mängder med drinkar, vin och bubbel till bordet. Vi sjöng snapsvisor och dansade. Ibland blir de oväntade mötena de bästa.

Idag har vi julhandlat med barnen och nu, äntligen, ska jag slå mig ner i soffan med lite kaffe och andas. Jag tror inte att jag klarar av att åka bort för ofta, man blir ju alldeles slutkörd av allt dansande och ätande.

2 kommentarer:

 1. Vilken TUR ni hade! Och tänk att sitta där en härlig sommardag, det måste vara urmysigt!
  Kram!
  Judita

  SvaraRadera
 2. Nu är västkusten inte så charmig!
  Vi var också barnfria i helgen och varför sover man inte längre???? Nä upp som en jo-jo!
  Kram Sandra

  SvaraRadera