tisdag 24 december 2013

God Jul!


                               "It´s Winter outside but in my heart it´s spring..."

  
          Om 7-8 timmar vet vi vad som ligger i paketen, jag vet några som knappt kan bärga sig.


Uppesittarkvällen igår ägnades åt tacos, julmust, godis och så såg vi på The Hobbit, som jag ännu inte sett. Men jag orkade inte hålla mig vaken utan jag och barnen tassade upp till sängen och lade oss att sova i en enda stor hög. De var alldeles till sig inför vad de skulle hitta i sina strumpor i morse.

Nu har strumporna vittjats, sista avsnittet på julkalendern setts (jättebra var betyget från de små och mig) och vi har sett färdigt på The Hobbit. Det handlade mycket om vättar så lite juligt kanske det var ändå. Utanför fönstret rinner regnet och det blåser. Inte så bra julväder, men härinne spelar vi julmusik och slappar.

Dricker ni något på julafton? Härhemma är det totalt spritfritt. Jag tycker att det är onödigt att dricka en dag som denna, som är förmodligen den viktigaste och största för barnen under hela året. Och julmust är ju så otroligt gott så det får räcka med det. Inte ens ett fint vin från "vinkällaren" frestar en dag som denna.  Jag önskar dig en fin julafton!

1 kommentar:

  1. Det där tycker jag är så himla bra, att inte dricka sprit på julafton! Nu tillhör jag ju dem som aldrig dricker något starkt så jag har inga problem med att avstå. Fler skulle i alla fall behöva ha en sån regel tror jag.
    Svårt att införa bara, skulle bli starka protester från min svärfar bl a, tyvärr.
    God fortsättning
    //bara anna

    SvaraRadera