lördag 5 april 2014

Irriterande


A:s nya stolthet.


Sonen sov hos farmor och farfar så lillan var ensam på täppan här hemma.

När jag kom hem igår kväll luktade det grillat i hela vår trädgård. A hade köpt ett svart muskedunder som prydde altanen. Han hade även köpt lamm och dukat upp i uterummet. Så gott! Sedan satt vi där och drack vin, åt smågodis och pratade med ett värmeelement påslaget. Fredagskvällar är magiska.

Tyvärr blev ju morgonen inte lika magisk. Det visade sig att jag tydligen ställt klockan på ringning när jag lade mig igår, av gammal vana, så klockan 05.18 ljöd den öronbedövande i sovrummet. Jag satte mig rakt upp i sängen...och vilken lättnad när jag insåg att det bara var att stänga av den och somna om.

Idag ska vi på födelsedagskalas hos min allra äldsta vän. Vi har känt varandra sedan första klass och är fortfarande vänner. Hon är, till skillnad från mig som inte ser skillnad på en entrecote och en råttsvans, en riktig fena i köket så jag förväntar mig hembakade godsaker till kaffet. Vi syns lite senare!


2 kommentarer:

  1. Här var också middagen och vinet framdukat när jag kom hem från jobbet igår. Så borde det vara varje fredag :) Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Härligt med gamla vänner och ta en go fika ihop! Kram Pernilla

    SvaraRadera