söndag 5 januari 2014

Bra tips!

Jag har en del bra tips till er, allt ifrån en bra film till en snygg inredningsdetalj i ett fult material. Vi börjar med filmen: igår såg jag och A filmen The Lincoln Lawyer med superhottingen Matthew McConaughey i huvudrollen. Ett jättebra rättegångsdrama med spänning och oväntad intrig. Dessutom är Matthew McConaughey en av världens fem snyggaste män. Daniel Craig (James Bond) och Henry Cavill (nya Superman) kvalar in på den listan också.

          
                              Mycket bra film, perfekt helgfilm när barnen lagt sig (förhoppningsvis).

Sedan går vi vidare med ett par jättefina ljuslyktor i det nya innematerialet koppar, som jag fan i mig hatar. Det är det fulaste som finns. Jag tänker på morföräldrarnas kopparsockerskål, guaaaah! Men de här gillade till och med jag. Rätt pris också.


                                                  Finns att köpa på Cervera, 99 kr/st.

För ett par dagar sedan bjöd jag hem Hemnetknarkaren och eftersom jag aldrig bakar nykter, höll jag på att skriva, men jag bakar ju knappt alls, så fick det bli en tur till mataffären. Jag hittade den här goda kakan där. Bara att vispa grädde till och värma i ugnen så att den blir kladdig och god. Supergott tips!


                                            Den här godingen kostade bara 24 kr (tror jag).


Slutligen, om man vill ha något riktigt snyggt på väggen och den översta är jag själv en kraftig spekulant på, så kan man kika på de här hornbeprydda finingarna från Mio.


                                          Det översta rådjurshuvudet kostar 499 kr på Mio.

Ha nu en trevlig kväll! Själv ska jag sladda iväg till affären och köpa tacostillbehör för ikväll ska vi ha fredagsmys trots att det är söndag. A är nämligen ledig imorgon, hurra!

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga grejer du hittat, tack för tips!

    Ha en fortsatt mysig kväll,
    kram Catta

    SvaraRadera
  2. Han är så jääävla snygg! Och vad han än spelar så är han bra också=))
    Och tack för tipset om kakan,, för jag bakar nästan aldrig. Men såna där kan man ju ladda frysen med och låtsas ha bakat om någon dyker upp!

    Skön dag till dig//Hannis

    SvaraRadera