torsdag 2 januari 2014

En fin dag

Vilken härlig dag jag och barnen har haft! A jobbar och då vet alla ni som har barn att det kan vara lite påfrestande att umgås med de små en hel dag. De slåss, skriker, vill inte äta, vill inte duscha, vill ingenting som är normalt utan mest bete sig som om de kom från stenåldern. Men inte idag. När de till slut behagade kravla sig upp, en hel timme efter mig (what happened liksom??) så åkte vi till ett shoppingcenter för att köpa kalaspresent eftersom lillan ska på kalas. Vi fikade och medan barnen var i sina favoritaffärer, var jag i mina. Det är det som är fördelen med att ha det ena barnet flera år äldre än det andra. Sonen är en ypperlig systervaktare och kul har de ihop.

Sen åkte vi hem och åt lunch och hade bio. Vi kröp upp i soffan med chips och läsk klockan 15.00 på eftermiddagen, drog ner alla persienner, släckte alla lampor och såg på den nya Hobbit-filmen som var jättespännande. När A kom hem satt vi alla i mörkret och såg slutet ihop.

Nu ikväll har julsakerna åkt ner i källaren, julgranen slängts ut och det är väldigt kalt här hemma. Jag måste åka och köpa nya blommor till fönstren. Men först väntar ett trevligt besök imorgon.

Saker jag såg på min tur genom affärerna, både diss och hiss:


Hua, vem vill ha amerikanska flaggan på väggen? Och varför kan man tänka sig att ha den på väggen, men inte den svenska? Är det de blågula färgerna som man inte tycker är lika snygga som blått, vitt och rött?


                              Puderrosa verkar bli stort i vår. Fina kuddar på Hemtex.


                                                               Fina kaffemuggar.

                                                                 Fina themuggar.

                             
                                      Såå fin tavla som jag var sugen att slå till på. 249 kr/ Nille

2 kommentarer:

 1. Haha, ja som förälder ler man ett snett litet leende och nickar igenkännande ;)
  Mysiga saker du spanat på.
  Ha en god fortsättning, kram Malin

  SvaraRadera
 2. Rätt skönt när barnen växt upp!!! Svenska flaggan på väggen...? Nej, inte med de färgerna, tack!!
  fredagskram fån Kate

  SvaraRadera