torsdag 9 januari 2014

Ett riktigt smultronställe
Bästa sällskapet på ett café.


Visst blir man väl sugen att slå sig ner? Entrén till butiken Två Fröknar.


Kolla in kopparfatet till vänster. Inte så dumt kanske med ett blockljus på.


Koppar, koppar var man än ser...En jättehäftig hylla. Enooorm. Den skulle jag kunna fylla på ett nafs.

Att umgås med sina barn en hel dag kan ibland vara väldigt påfrestande- och ibland alldeles underbart. Idag har det varit alldeles underbart. Jag och min lilla tjej var lediga idag och då finns inga måsten. Efter frukost åkte vi till ett café och åt tårta. Att en så liten mage kan få i sig en hel tårtbit är otroligt- men sant.

Därefter kollade vi på leksaker, en viktig sysselsättning som kan ta i princip hur lång tid som helst. Och därefter var det min tur att få titta på mina leksaker. I bilen underhöll en liten klar röst mig med små betraktelser om det vi passerade och en egen version av Jingle Bells.

Åker ni någon gång till Uddevalla-trakten är det ett måste att besöka butiken Två Fröknar, dit vi åkte. Ett riktigt smultronställe för alla heminredningsintresserade. Har man ultramodern inredning är inte detta rätta stället, men gillar man Green gate, Bruka och den stilen, då är det ett himmelrike.

En bra dag i det bästa sällskapet helt enkelt.

4 kommentarer:

 1. Visst är det Wienerkonditoriet på bilden? Dit ska jag släpa med (nåja, behöver nog inte direkt krusa) R. imorrn för en semla. Och därefter bär det av till Ikea, Två Systrar och Landeriet. Måste stilla abstinensen nu :) För övrigt hoppas jag att inte föll i trendfällan och köpte nån koppar. Kom ihåg att det är fult :p

  SvaraRadera
 2. Åh så mysigt det ser ut, älskar såna butiker.
  Vet du, i dag har jag besök av den där dumma Vampyren som du nämnde häromdagen, sån skit. Hoppas jag blir av med det när jag snart går över på egen domän. Önsketänkande?
  Kram
  //bara anna

  SvaraRadera
 3. Förvirrad du menar Två Fröknar??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, självklart är det Två Fröknar, jag har skrivit fel. Sorry!

   Radera