torsdag 23 januari 2014

Feeling in the air

Oj, så fort den här veckan har gått! Och imorgon är det fredag! Bästa dagen i veckan! Jag lyssnar alltid på morgonradio när jag kör till jobbet och radiopratarna ylar alltid extra mycket om "freeeedag!" på fredagar så de känner nog också lite frihetskänsla då.

Idag gick jag förbi en favoritbutik som bara säljer Bruka och några andra märken och 98 procent av grejerna är vita. I skyltfönstret stod en supersnygg lampa som jag genast fick ett ha-begär efter. Tyvärr verkar det vara en Tine K-lampa och att jag skulle betala sammanlagt 1700 kronor för en lampfot och lampskärm, det lär ju bara inte hända.

Ikväll blir det att kolla på danska polis-serien Anna Pihl. Den är suveränt bra och jag plöjer tre-fyra avsnitt per kväll när barnen lagt sig. Ett tips!Mina fina kuddar från Gekås är jag fortfarande förtjust i.


Järnekskvisten pryder fortfarande hörnbordet och skapar vinterkänsla.

4 kommentarer:

 1. Underbart att veckan gått så fort! Har längtat till fredagen ;)
  Snygga kuddar, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Det blev väldigt bra med hyllorna, klockrent pynt där också :) För övrigt är jag våldsamt avundsjuk på det lilla vita bordet, är det ett loppisfynd?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bordet har jag övertagit av min mamma som köpt det på en loppis. Det var träfärgat från början, men jag har målat det vitt.

   Radera
 3. Kommer säkert en bra kopia av Tine K snart... ;-) brukar ju vara så med allt!
  Bruka har så fina saker!

  Trevlig helg
  S

  SvaraRadera