fredag 3 januari 2014

Bloggrekord- eller inte?

Oj, oj, detta med att blogga börjar påverka min hälsa, ha, ha! Inatt drömde jag att jag sov över hos en mycket känd heminredningsbloggerska. Hon var dock inte särskilt intresserad av att umgås med mig utan var mest ute och festade och själv fick jag sitta hemmasjälv  i hennes tjusiga hus och fota hennes rum till min egen blogg. Ha, ha, en sådan förnedring!

Igår var det återigen dags för ett nästan bloggrekord här på bloggen. Jag hade 355 besök på en dag (jag har haft drygt 400 en gång), jättekul, men något som är rätt surt är att en del av de besöken kommer från utländska sajter som bombar bloggar med träffar. Jag vill inte skriva ut namnen för att inte locka hit dem igen, men ni vet säkert vilka de är. En av dem börjar på V och är sådant som suger blod. Alltså inte myggor.

Ni andra som bloggar råkar säkert ut för samma fenomen och då undrar jag: hur många sådana bombningar råkar inte de största bloggarna ut för? All sajtstatistik blir ju egentligen missvisande på så vis? Och hur gör man för att slippa träffar från de här sajterna? Det är ju inte riktiga besökare utan bara en dator som sumpmässigt (som det verkar) bombar bloggar med träffar för att locka tillbaka besökare till sin egen sajt.

Nu ska jag förbereda lunchen för Hemnetknarkaren som kommer hit med sina barn. Och hoppas att hon kan ge mig lite tips om sovrumspiffning. Här får ni lite fina inspirationsbilder (alla bilder från Sköna Hem):2 kommentarer:

 1. Haha då är jag också i ett ohälsosamt blogg tillstånd! Har också drömt om bloggare ;-)
  Det där med statistiken vet jag inte heller hur man slipper undan!
  Trevlig helg
  Kram
  Sandra

  SvaraRadera
 2. Ja du det där är en gåta..!
  Gillar verkligen den lite mer avskalade sobra stilen just nu, som den andra bilden, så tjusigt!
  Vårt sovrum behöver med lite omtanke, men först ska vardagsrummet renoveras.
  Det kvalar liksom inte in bland Sveriges charmigaste vardagsrum just u om man säger så;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera