lördag 11 januari 2014

Hur är man som granne?


Stor lycka när jag upptäckte denna raritet i rabatten.

Häromdagen när jag gick uppför vår trädgårdsgång såg jag något vitt i ena rabatten. Jag gick närmare och minsann! Det var en snöros som blommade! Så häftigt! Jag är absolut inte någon trädgårdsmänniska, men det ska bli kul att se vad som gömmer sig i rabatterna i vår och sommar.

De rabatter vi ska ha kvar vill säga. Sitter redan och kollar upp grävare som ska komma och gräva bort en enorm rabatt som täcker halva gräsmattan. Inte en chans att jag tänker rensa den. Ger jag mig in i den är risken stor att jag fastnar med halva rumpan stickandes ut ur djungeln och blir ett spektakel på hela gatan.

Det räcker med det som hände förra helgen. Ett hus är till salu mitt emot vårt hus. Jag skulle gå ut med soporna och tänkte mig inte för, utan gick ut i mina myskläder, ett par fyra nummer för små tights och t-shirt. Jag såg förmodligen ut som en fläskkorv som höll på att sprängas med en smäll över hela gatan. Preciiiis då kommer ett helt gäng spekulanter vandrandes på gatan. Gode gud, jag har aldrig kommit fram till soptunnan så snabbt. Sedan vek jag runt hörnet på garaget och ålade mig fram i trädgården för att gömma min förfärliga uppenbarelse. Jag tvivlar på att någon av dem blev intresserade av att köpa huset efter min uppvisning som bisarr granne. Men jag har i alla fall en snöros i min trädgård. Det är något att glädjas åt när resten fallerar.


2 kommentarer:

 1. Hahahaha du är för underbar =)
  Känner igen mig och läser nu högt för min sambo din beskrivning och garvar.
  Ha en fin kväll.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Haha, du är så himla rolig, hade hemskt gärna haft dig som granne! Då hade vi kunnat fika och glo på Hemnet varje dag ;-)

  Du kan skicka hit grävaren efter han varit hos dig, ;-) jag behöver mer parkering istället för gräsmatta på framsidan..

  SvaraRadera