söndag 19 januari 2014

Spännande inköp!


Igår kväll såg vi på Sherlock Homes: A game of shadows. Riktigt bra!Kaninerna fick komma ut i snön igår och oj vad de njöt!

Idag väntas spännande inköp! A har vaknat till och då går det fort. "Vi måste ha en byrå till sovrummet som fyller ut! Det ska vara myyyysigt och inte så kalt!" har han ylat sedan vi flyttade in i det nya. Ja, ja har jag tänkt eftersom vi precis har plåtat om skorstenen (dyyyrt), reparerat ena bilen inför ombesiktningen (dyyyyrt) och ska reparera den andra bilen strax inför ombesiktning (dyyyrt) och sedan har ju rörmokaren varit här också (dyyyyrt).

Men har en västgöte fått något i sitt huvud är det som med oxar, inte lönt att försöka vifta bort det. Man framstår bara som en fluga och sådana är lika med luft för oxar. En byrå SKA köpas och idag ska det ske.

Vi ska åka till Ikea för A, nej förlåt, Oxen, har kollat på nätet och sett en byrå han tyckte var snygg. Så i eftermiddag lär det vrålas svordomar så att de hörs ända till Öland över hur j-a idiotiska Ikea är som inte skickar med alla skruvar. Vänta och lyssna bara, så hör ni snart vrålet. Då vet ni att inköpet är gjort.

3 kommentarer:

 1. Känner igen det där....om jag själv skruvat i hop möblerna. Min man har större tålamod än jag har. Härligt för kaninerna stt komma ut. Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Ghaaa!!! Så irriterande! Skrev ett jättelångt inlägg men det bara försvann...??
  Hoppas nu alla skruv är med och lycka till med inköpet!
  KRAM!
  Judita

  SvaraRadera