måndag 6 januari 2014

Utmattande


    Doftljuset Tindra luktar jättegott. 12 kr/Ikea.

När vi flyttade in i vårt hus lovade barnens morföräldrar att barnen skulle få en viss summa att köpa grejer för på Ikea till sina rum. Idag var det pay-time. Och det visade sig att barnen var oväntade finsmakare. De ville ha varsin papperskorg, men när jag föreslog en vit av plast som kostade 19 spänn rynkade de bara på näsan. Istället tog de sikte på de dyraste som fanns att uppbringa, i metall med vipp-funktion.

Sedan handlade vi hylla och ipad-stöd och barnen var mer uppe i hyllorna och klängde än på golvet. Ni som har barn vet vad jag menar. Till slut ryckte jag åt mig ett doftljus som doftade vanilj eftersom vanilj ska ha en lugnande inverkan på nerverna. Det satt jag och luktade på hela vägen hem i bilen, men jag vet inte om det hjälpte särskilt mycket. När jag kom hem var jag så trött att jag tvärsomnade i soffan.

Barnen var dock nöjda med sina inköp och jag och A har köpt en fin grå sängkappa så vi är väl också nöjda. Och utmattade.

3 kommentarer:

 1. Härligt när barnen vet vad de vill, sen kanske det inte blev så många saker, men dom verkar ju nöjda. hi hi.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Skönt att vara hemma igen då :-) Doftljus kan ju lugna vem som helst... vi har ett tänt här också :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Haha, ja, jag är också sådär tvärtrött idag, var hos svärföräldrarna igår på kalas med huset fullt av barn, däribland min rödtott :-D..

  Jaa du, ni har sett hur jag bor, nu vill jag se hur du å Åse bor :-D ;-)

  SvaraRadera