tisdag 7 januari 2014

Lite mer klatschigt


A sätter upp nya sänglampor med bistånd av sin lilla hjälpreda.


Sänglamporna Årstid från Ikea. Nu är det bara resten kvar i sovrummet...

För det mesta är det jag som ägnar mig åt inredningen här i huset, men ibland vill A ha ett ord med i laget. Det slutar oftast med ett stort spektakel. Detta hände i går när vi var på Ikea. Jag hittade ett par supersnygga ljusturkosa gardiner till sovrummet. I sammetsliknande material. Tänk er dem, en blyertsgrå sängkappa och svartvita stora foton i kolsvarta ramar på väggarna...


A tittade på gardinerna och fick samma uttryck i ansiktet som en surmulen ponny. "För fula och för dyra!" var hans omdöme, men han sken snabbt upp. Han hade nämligen fått syn på SINA drömgardiner lite längre bort, ett par knallröda, tomteröda, ja tänk er fullständigt ketchupröda gardiner. "Det ska inte vara så mesiga färger, utan lite mer klatschigt!" myste han belåtet.


"Inte så mesigt!" Jo, jag tackar jag. Hänger vi upp de gardinerna i fönstren så måste räddningstjänsten göra en uttryckning, för folk kommer att tro att vi har satt eld på fönstret. Över. Min. Döda. Kropp. Att jag sätter upp ketchupröda gardiner i fönstret.

Vad roligt att så många hade åsikter om huruvida man lämnar kommentarer i bloggar eller inte. Det hade väl varit höjden av humor om ingen hade lämnat någon kommentar i det inlägget, ha, ha?


3 kommentarer:

 1. Ha ha ha,,,, Vilken j-kla tur att min make har bra smak!!!! Ja, snopet om ingen kommenterat *fniss*!!
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Eeeeeh, nä ketchupröda gardiner går bort, fetbort!!
  Tur du stod på dig ;-)
  Ja, jag kommenterar om det är något jag tycker jag vill ge min åsikt på hos bloggare, typ i allmänhet.
  Ha de!

  SvaraRadera
 3. Rött är snyggt, men hihihi det lät inte så härligt när de beskrev färgen och vad som kan hända om de hänger uppe :-) Ha det gott!

  SvaraRadera