måndag 27 januari 2014

Ett rum för njutning
Vårt badrum har jag visat er förut, men det får bli en repris. Det är stort, fräscht och rätt fint även om jag inte skulle ha valt det kaklet eller motivkakel på röda sjöbodar om jag själv fått bestämma. Egentligen ska ju ett badrum vara ett rum för njutning, men det existerar inte i vår familj.

Jag springer in i badrummet på vardagsmorgnarna, sminkar mig på 1,5 minut, skriker över att jag är tjock när jag ser vågen, sen fort ner till köket och frukosten. Maken stapplar in 45 minuter senare, duschar, stapplar ut. Barnen pruttar och kissar på rekordfart och sen ner till tv:n och morgonprogrammen. Ingen tid för njutning alls i vårt badrum.

Helgerna då? Samma visa, bara oändligt långsammare. Jag har sett att en del bloggare har hemmaspa på söndagarna och det låter faktiskt som en utmärkt idé. Kanske får införa det för jag har faktiskt bara badat i vårt badkar i det här huset en enda gång sedan vi flyttade in. Outnyttjad njutning för kropp och själ, det är vad det är.

3 kommentarer:

 1. Ja, du måste bada om du har badkar. Det är njutning det:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej , jag det var trendigt då med blått. Men du kan ni inte måla listerna vita och den lilla lucka det skulle göra jätte mycket.

  SvaraRadera
 3. Tillägg även taket hade jag målat vit ,så skulle ni få mer upplevelse av rymd. En härlig ljusgrå matta och handdukar och badrummet skulle få ett helt annat utseende. Lycka till och passa på att bada i karet det är ju helt underbart nu när det är kallt.

  SvaraRadera