lördag 25 januari 2014

Önskningar


I hallen står julminigranen fortfarande kvar, men jag tycker att den är så fin.


Lampan är från Gekås och kostade förstås nästan inget alls.


På hallbyrån står vårt modem. Inte så snyggt, men praktiskt.

Igår kväll satt jag och A och pratade om vad vi ville investera i. "En kamin och en robotgräsklippare!" menade A. Nu är ni läsare inte längre perversa ryssar i hans värld. Efter kommentarerna på mitt inlägg om robotgräsklippare pratar han om er som "dom där kloka på din blogg" eftersom några höll med om att en robotgräsklippare var ett bra köp. En kväll tog jag upp hans ipad som han lagt ifrån sig och vilken sida tror ni han surfade på? En där de sålde robotgräsklippare förstås!

Dessutom har vi ju problem med vår kamin. Sätter man på den ger den ifrån sig så lite värme att temperaturen kanske stiger 0,2 grader i rummet. Vi vet inte vad som är fel, men A vill förstås köpa en som gör att hela rummet kokar nu när det är så kallt ute.

Idag ska vi iväg på sonens fotbollscup, ska bli så kul för det har vi aldrig varit på tidigare. Hoppas bara att jag inte blir en pinsam fotbollsmamma som vrålar till sonen: "Döda! Döda! Annars blir det inget lördagsgodis när vi kommer hem!"


3 kommentarer:

  1. Ha ha... kanske blir en liten robot i alla fall!! Snygg lampa i hallen, föll mig i smaken, och sköt Dig nu på fotbollscupen! Lördagskram från Kate

    SvaraRadera
  2. Så fort du började prata om kaminen vart någon här hemma ytterst intresserad... R. tror nämligen att det är för lite luft i huset, så att en ventil kan behövas sättas in eftersom en kamin behöver väldigt mycket luft för att generera värme. Eftesom han jobbar med sådant är hans tips att öppna fönstret en aning (alltid bra :)) för att se om det då brinner bättre. Gör det det så behövs som sagt en ventil.

    SvaraRadera
  3. Usch inte kul att kaminen strular när man behöver den som mest...Hoppas det blev vinst i fotbollen o att du höll dig lugn o fin, ha, ha. Kramisar Tina

    SvaraRadera