tisdag 1 oktober 2013

En tillvaro i paradiset


                                         Så här ser vardagsrummet ut just nu. Lite kalt.


                                                      En riktig diskmedelsbomb! Isch!!


                                                 Här i uterummet njöt vi första kvällen

Nu är jag tillbaka från internetskuggan! Vi har haft problem att få vårt internet att funka i nya huset, men idag fick vi ordning på det. I lördags flyttade vi in i vårt nya hus och jag skulle inte kunna vara lyckligare! Det är så fint!

Eller, ja, det blir nog det när vi får bort skruvdragare, mattor som ligger huller om buller, tusen ouppsatta tavlor och allt annat som vi ännu inte hunnit packa upp.

När vi hade flyttat in i lördags kände jag plötsligt på seneftermiddagen att nej, nu får det vara nog med kånkande och bärande. Jag och A hällde upp varsitt glas rött, tände vårt doftljus och satte oss i uterummet och bara tittade på varandra. Vi klarade det! Vi gjorde det faktiskt! Vi sålde vårt fina hus och flyttade till en helt ny kommun där vi inte känner en enda människa och nu trivs vi redan så bra! Bara att stiga upp klockan sju på morgonen ( i vanliga fall har jag redan kört en timme då och har fortfarande 20 minuter kvar innan jag är framme på jobbet), sätta barnen i bilen och vara på skolan efter tre minuters bilkörning är ju fantastiskt.

Men en sak är jag besviken över: doftljuset (ska dofta mörk vanilj) från Lilla Bruket. Hua! Det luktar som om man har satt eld på diskmedel varje gång man tänder det. Brukar de ljusen lukta så eller har jag fått tag i ett dåligt exemplar bara?

4 kommentarer:

 1. Hejsan! Vad härligt att få flytta in, ser fint ut!! Och vilken härlig blåmönstrad tapet i hallen, tjusigt!! Ha en fin dag! Kraaaam Paula

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att äntligen vara på plats i nya huset! Modigt att flytta så där utan att känna någon, men det måste vara superhärligt att slippa pendla så långt!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men vad härligt att ni känner att det var så rätt att flytta, och vad fint ni kommer att få det. Jag har mest Wood Wick ljus hemma just nu, så jag vet faktisk inte hur ditt ljus ska dofta.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så mycket roligt ni har framför er nu, spännande att föjla er inflyttning.
  Förstår att du njuter av kortare restid och fina huset.
  Ha en härlig kväll
  Kram

  SvaraRadera