lördag 19 oktober 2013

Kaffestund!


                                 Morgonens första kaffe i en mugg från Green Gate.

Finns det något härligare än dagens första kaffestund? Jag börjar tjata på mina kollegor minst en halvtimme innan det är kafferast att någon måste sätta på kaffet, för tänk om det skulle glömmas bort!? Men den första koppen på lördagsmorgonen är nog den bästa.

Jag tror att min kaffetarm har inspirerats av svärfar. Om jag skulle väcka honom klockan tre på natten och fråga om han ville ha kaffe skulle han förmodligen gnugga sömnen ur ögonen och säga: "Ja, det vore gott!". Han kan dricka kaffe när som helst, var som helst och tycker alltid att det är lika gott.

Jag har en massa olika kaffemuggar här hemma och byter efter årstid. Men kaffesorten, då? Har den någon betydelse? Jag vet inte, jag dricker bara Gevalia och Löfbergs Lila och de känner jag ingen skillnad på. Har ni någon favorit-kaffesort?

4 kommentarer:

 1. Just det där med kaffe... Jag har faktiskt aldrig lärt mig att tycka om det, så det är något jag aldrig dricker. Men jag är gift med en riktig kaffemoster som är precis som du. Kan dricka kaffe när som helst och i vilka mängder som helst!

  ha en fin lördag! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Åh, kaffe kan jag aldrig få för mycket av. Gärna starkt. Kram.

  SvaraRadera
 3. Jag l❤ve kaffe! Kan dricka denna ljuvliga dryck dygnet runt. Kaffekoppar? Hela skåpet fullt. :)

  Önskar dig en fin lördag!
  Kaffekram
  Ina

  SvaraRadera