onsdag 16 oktober 2013

Karljakten kan börja!

 
Lampan i taket ovanför matsalsbordet har jag köpt på Ullared. Billigt.
 

                              Äntligen har svampaffischen kommit upp på väggen.

Imorgon bitti kommer jag att flyga ur sängen! Då är det nämligen dags för höstens tripp till Ullared tillsammans med min kompis Hemnetknarkaren. En sådan lycka! Vi åker klockan 6 på morgonen, tjattrar som två påtända ankor OAVBRUTET ända tills vi sladdar in på Ullareds parkering.

Sedan tar vi varsin vagn, skriker "Vi ses!" till varandra och far iväg åt varsitt håll inne i varuhuset. Det är först och främst kläder till barnen vi är ute efter, men allt annat måste också inspekteras och ofta köpas. Vi ringer varandra var 20:e minut på mobilerna och sammanstrålar för att visa våra fynd. Sedan är det lunch. Sedan är det mer shopping. Sedan är det fika. Sedan är det dags för jakten på en karl.

Våra kära män härhemma tokvägrar nämligen att följa med till Ullared, men kläder vill de minsann att vi köper åt dem. Och det är ju roligt om de passar. Så vi går till herravdelningen, ser ut varsin karl som ser ut ungefär som den vi har därhemma i kroppen, går fram och frågar om han kan tänka sig att testa lite kläder åt oss. Och gud så glada de utvalda männen brukar bli! De poserar tåligt i olika sorters jackor och tröjor, ger storleksråd och det slutar ofta med att de själva köper de kläderna vi får dem att prova. Ibland har de sina fruar med sig och de brukar tycka att det är lika roligt om deras män får agera mannekänger.

Sist blev det dock lite väl pinsamt. Jag skulle köpa kalsonger till A och att stå och titta på andra mäns underliv för att ta reda på om de var ungefär lika breda över höfterna som A, det kändes lite illa. Men till slut knatade jag i alla fall fram till en kille som hjälpte mig och faktiskt tipsade om en kalosongsort som kostade 250 kronor ute i vanliga butiker men bara 75 spänn på Ullared. De är nu favoriterna här hemma i A.s garderob. Så min karljakt på herravdelningen kanske inte är så dum ändå.

Så håll utkik imorgon så ska du få ta del av mina förhoppningsvis riktigt fina heminredningsfynd!

7 kommentarer:

 1. Haha... vilken underbar beskrivning på resan och Era män!

  Hoppas du hittade några fynd, jag tycker det är jätteroligt och gå omkring på Ullared ;-)

  Kram
  Helen
  www.vitaestilo.se

  SvaraRadera
 2. Hahahaha. Jaja, alla sätt är bra utom de dåliga ;)

  Ha en trevlig dag!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Åå vad kul, hoppas du hittar massor av skoj. Kram

  SvaraRadera
 4. Hahaha vilken smart ide med männens kläder =)
  Man blir sprallig i hela kroppen när man kommer dit =)
  Jag ska dit om 2 veckor Wiihoo.
  Hoppas du hittar en "Shitload" av snygga saker.

  Ha en kanon dag fina du.

  SvaraRadera
 5. Ha ha, nästan så man skulle vara på plats och se hur det här går till! Men Ullared är inte något av mina favoritställen alls, har bara varit där tre gånger och varje gång undrar jag varför jag är där, he he.
  Men hoppas du får till många fynd!
  Kram
  //bara anna

  SvaraRadera
 6. *Asg*.... Vilken resa, den skulle jag ge allt för att få åka med på med er som sällskap. Det blir nog aldrig långtråkigt!! Själv ha jag aldrig varit i Ullared, men någon gång så.....
  Ha det gott, kramis Kate

  SvaraRadera
 7. Snygg matbordslampa ni har! :-) Vi har detsamma ovanför vårt matbord från samma ställe, dock har vi två stycken. :-)
  Kram och ha en bra dag/Laila

  SvaraRadera