lördag 26 oktober 2013

Mysig utflykt!

Höstvindar vina, jämmer och pina! I morse vaknade vi upp till ett oväder med piskande regn mot rutorna. Egentligen hade vi tänkt gå med svärmor på en höstmarknad, barnen hade fått pengar som de skulle handla för, men det fick vi ju ställa in. Att gå och huka i forsande regn och iskalla stormbyar kändes inte så lockande.

Istället åkte jag, svärmor och barnen till ett stort köpcentrum och fikade. Barnen fick handla upp marknadspengarna där (muta) och sedan, när de var fullt sysselsatta med leksakerna, kunde jag och svärmor gå och titta i en jättefin inredningsaffär. Det fanns nog inte en grej där inne som jag skulle tacka nej till, men det jag verkligen ville köpa, ett par krukor till ena vardagsrumsfönstret, fanns förstås inte.

                                              Otroligt fina små ljuslyktor, 59 kr. Rum och Villa.


                                                               Häftiga krukor.

        
                                              Fin fotoram i trä, 99 kr. Rum och Villa.


Sedan körde vi vidare till en blomsteraffär och jag köpte äntligen en fin blomma att ha utanför dörren. En japonica som tydligen skulle hålla sig fin även i vinter. jag ska googla den så att jag vet hur jag ska sköta den. Jag köpte även en krans till dörren. "Har du köpt en gravkrans?" sade svärmor förvånat när jag visade upp mitt fynd. Ööööh...jo, jag tog den visst i et hörn där det även fanns gravdekorationer så den ska nog egentligen ligga på en grav. Nåja, det är ju ofta döden i grytan här hemma, så den passar bra på vår ytterdörr.


                                 Gravkransen som nu hänger på dörren. 129 kr Blomsterlandet.


                                Japonica med tillhörande hink fick följa med hem. Blomsterlandet

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha du är för härlig =) Var tvungen att läsa högt för min sambo eftersom han undrade vad jag skrattade åt? Ditt inlägg om dörrkransen, så underbar inställning.
   Ha en fin kväll...
   Kram Veronica

   Radera
 2. Visst kan man ha den kransen :)
  Kul med en utflykt så där, ha en fin kväll.
  Annika

  SvaraRadera
 3. Härligt med utflykt!! Det ska det bli här under höstlovet:)
  Ha ha ha, tyckte först att det liknande en gravdekoration, man va tusan, det finns ju andra saker som man byter användningsområde på med:-)
  Kram Anna

  SvaraRadera