söndag 27 oktober 2013

Stormvarning


                                                   Gravkransen pryder nu ytterdörren. 

 
En riktig snygging!

Usch, det ska bli storm! Känns lite sisådär. A hade grabbkväll igår och sov över hos en kompis. Jag och barnen var själva hemma och en sådan kalabalik det utbröt här imorse! Jag har näst intill spindelfobi och det är min stora fasa att det ska dyka upp en spindel mitt framför ögonen på mig när A inte är hemma. Detta hände ju naturligtvis imorse och jag är INTE stolt över mitt agerande.

Den hängde på kökskaklet och var enooooorm, ja, i alla fall en halv centimeter stor och såg ut att kunna gå till attack när som helst. En vildsint best, en riktig terroristspindel! Jag skrek till 9-årige sonen att ta papper, döda den och spola ner den på toa. Stackarn, han lydde snällt, högljutt skrikande. Fem-åriga dottern stod i trappan och ylade lika högt som jag. När besten var mördad vågade hon sig ner. "Jag skulle ha tagit och spolat ner spindeln" sade hon kaxigt. "Varför gjorde du inte det då?" frågade jag. "Jamen, jag stod ju längre bort och hade inget papper. Men ANNARS hade jag tagit den!". Låter som om hon är sin mor upp i dagen. Modig som ett lejon. På tryggt avstånd.3 kommentarer:

 1. Jisses, vilket herrans liv för en spindel... *skratt* Då skulle du sett paddan som satt utanför vårt i morse, den var gigantisk... Usch och fy säger jag bara!!
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Haha, kan nästan se det hela framför mig! Vilken modig son, grymt gjort av honom!

  Kram fredrika

  SvaraRadera
 3. Haha, tur du hade sonen till hjälp :)
  Snygg dörrkrans. Vill också ha en... Kram.

  SvaraRadera