tisdag 15 oktober 2013

Firar bloggframgång!


   Bricka i hamrad metall om står höst upp på önskelistan just nu! (Blomsterlandet 229 kronor)

I helgen hade jag ett nytt besöksrekord här inne på bloggen. Det var 225 visningar under söndagen och det var ju naturligtvis jättekul! Men vad som är ännu roligare är att jag faktiskt har tagit mig i kragen och lagt till alla er trevliga bloggare som troget kommenterar var och vartannat inlägg jag skriver, i min blogglista. Om du inte hittar dig själv där så hojta till i kommentarsfältet. Om du vill får du gärna lägga till mig i din blogglista också.

Ibland upptäcker man att en viss blogg börjar driva trafik till ens egen sida, då vet man att man är med i den personens blogglista. Förhoppningen är att man via min blogg ska hitta vidare även till andra roliga och intressanta bloggare. Om du tittar i listan till höger så lär du märka att jag inte bara har heminredningsbloggar där utan även ett par andra guldkorn.

Är det viktigt hur många besökare man har? Ja, jag tycker nog det. Om ingen eller väldigt få läste bloggen skulle jag nog inte fortsätta skriva eller om det, ve och fasa, började bli färre och färre som läste den. Det betyget vore ju inte så kul att få.

Jag brukar logga in på Blogger lagom till frukosten vid 06.15-tiden och redan så tidigt är det alltid en handfull som redan varit inne och läst på min blogg. Otroligt att man orkar läsa en sådan svada till dagens viktigaste måltid! Har ni som läser några mål med era egna bloggar? Jag har ett mål, men det håller jag för mig själv tills det gått i uppfyllelse. Ha nu en härlig dag!

10 kommentarer:

 1. Hej!
  Visst är det kul med många besökare på bloggen , och roligt att kunna dela med sej till andra av sina ideer och även se vad andra har hittat på. Min blogg närmar sej snart 50,000 besök :)
  kram Annika

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt inlägg! Grattis till dina besökare, underbart när någon läser och kommenterar ens tankar:) Jag hittade precis hit och länkar till din blogg direkt nu från min högerspalt;) Så får det bli!

  Kram kram Milla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det, nu finns du med i min lista också!

   Radera
 3. Vad roligt med många besökare, grattis! Själv bryr jag mig inte så mycket så länge bloggen ger mig något, och just nu är bloggen dagbok och mitt vattenhål.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Visst är det väl roligt med många besök på bloggen, ett litet bevis på uppskattning av det man skriver och fotar. Tycker de är superkul att blogga, och på något vis känns det som om man känner varandra lite grann genom att läsa varandras bloggar!
  Önskar Dig en härlig tisdagskväll, kram Kate

  SvaraRadera
 5. Alltid kul med många besökare på bloggen! Jag har mycket jag vill göra på bloggen men tiden finns inte och Mr Blogger och jag kommer inte alltid överens... Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Vilken jättefin bricka! Jag som letat länge efter en, den där tåls att spana in! :)

  SvaraRadera
 7. Men visst är det roligt med många besökare. Det kan man ju inte förneka :) Att bloggen växer hela tiden ger ju faktiskt lite extra inspiration!

  Kul att jag fick vara med på din favvo-lista! Klart jag lägger till dig i min :)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Härligt!! du finns i min Feedly, eftersom jag inte har blogger.
  Visst vill man ha många besökare, självklart:)
  En dröm har jag iaf;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera