tisdag 29 oktober 2013

Vill se något nytt!


Carries lägenhet i serien Sex and the city, mycket bohem chic!
 Åh, vad jag är sugen på att börja se någon bra tv-serie som jag inte följt tidigare! Har du något tips? Inte för våldsamt! Det hade ju varit kul om den föll A i smaken också, men vi har tyvärr extremt olika smak när det kommer till tv-serier. Vi följde House tillsammans och satt nästan varje kväll i ett halvår och plöjde igenom sex säsonger. Men sedan tröttnade jag på allt prat om lupus hit och dit så då var det dags för en ny tv-serie.

Vi har sett första säsongen på The good wife tillsammans också, men det känns som om den är på gränsen till för mesig för A. Han älskar zombieserier där blodet sprutar var åttonde sekund som till exempel i Walking dead.

Min favorit-serie alla kategorier är Downton Abbey som börjar nu i november. Jag älskar, älskar, älskar den! Inte för otäck, lagom spännande, ljuvliga miljöer och en massa intriger. Har du inte sett den? Önska dig den genast i julklapp, du har en högtidsstund framför dig och jag kan garantera att det inte går att sluta titta!

Andra favoritserier:
1. Sex and the city (är inte Mr Big alla kvinnors drömman?)
2. Mordkommissionen (så spännande!)
3. Anna Holt (äntligen en kvinnlig polishjälte)
4. Krönikan (mycket danskt här märker jag)
5. Big Bang Theory (väldigt rolig!)

Men om jag bara fick ta med mig en enda tv-serie till en öde ö skulle det ändå bli de sex avsnitten av Stolthet och fördom som spelades in 1994 med hunken Colin Firth.  "Alow me to tell you how ardently I admire and love you"- bevingade ord ur en klassisk scen i serien.
Det är världens bästa kärlekshistoria!

2 kommentarer:

 1. På lördag sitter vi klistrade framför dumburken o skriker äntligen, jösses vad jag längtat efter denna serie.....Annars är jag svag för vampyrserier o filmer som True blood, The vampire diaries o The twillight, se dem o du kommer att bli biten......Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Jisses så många serier du kunde! Jag har nästan aldrig tid att titta på tv men den står på då och då och jo, på helgerna blir det lite soffhäng.
  Vi att dock som klistrade vid varje Sex and the Sity oxh så var det en serie som hette Nip´n Tuck och Californiacation (eller nåt sånt).
  Nu för tiden blir det bara Så Mycket Bättre som följs...
  KRAM!
  Judita

  SvaraRadera