onsdag 2 oktober 2013

Nu har julen kommit!               De här tomtarna var fruktansvärt fula. Var designern påtänd när han gjorde dem?


              Underbart fina nya gardiner på Ikea. Blåvinge tror jag de hette. Bruna i verkligheten.


                                             Underbar kudde på Hemtex, 199 kr,

Häromdagen storhandlade jag ( i en helt ny affär som var enooorm, Gud jag trodde jag skulle gå vilse bland all pasta och mjölpaket) och vad såg jag då? Jo, julsakerna hade kommit fram på butikshyllorna! I slutet av september!

Jag älskar jul. Så fort det blir den 1 december åker varenda tomte fram, jag kluckar glögg och spelar julsånger så att det skallrar i vitrinskåpen. Men att börja handla tomtar i slutet av september, nej tack. För två veckor sedan var det ju 25 grader varmt!

Imorse åkte jag och dottern till Ikea. Vi var på plats två minuter efter tio och åt frukost i deras restaurang. Den kostade bara tio kronor, helt sanslöst billigt och jättegott. Sedan hände det. Jag hivade in dottern (rättelse: hon sprang själv i sporrsträck) till Småland och gick runt själv och kollade. Och det var då det hände. Magkänslan. Ni vet, man ser en grej som magen bara säger :JA,JA, till, men huvudet säger: NEJ, KOMMER ALDRIG PÅ FRÅGA!

Idag valde jag att lyssna på magen och har idag inrett ett av de viktigaste rummen här i huset och om jag får säga det själv: Det blev sjuuukt snyggt! Imorgon kommer bildbevis. Sjukt snyggt!

4 kommentarer:

 1. Blir väääääldigt nyfiken på vad det är som blev så sjuuuukt snyggt ;-) Kanske var det gardinerna som fick följa med dig hem??:-)
  Får stilla mig tills imorgon då;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Åh så spännande o se rummet!!
  Ja du dom tomtarna va inte speciellt vackra o redan, de blir bara tidigare för varje år. Nä först vill vi njuta av hösten o mysa i trädgården i pjamasbyxor ;).
  Ha de gott
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Nä, fy bubblan för julsaker redan. Jag går också all in när det gäller julmys. Men bara i december. Jösses ;)

  Ska bli spännande att se rummet! Återkommer :)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Oh så mycket fint! Tack för titten ♥

  SvaraRadera