söndag 13 oktober 2013

Vansinnig!


                                           Vårt vardagsrum är lite mysigare än sovrummet.


                      Ljuset från L:a Bruket åkte i soporna efter att bilden togs. Gud så äcklig doft!


                                            Nu har äntligen svampplanschen åkt upp.

Ja, som jag skrev tidigare i veckan skulle jag ju bygga en kaninbur den här helgen. Det har jag hållit på med nu i två timmar och håller på att gnaga barken av äppelträden i trädgården i ren frustration. Varenda jäkla moment i det här burbygget blir fel! Såga? Ja, då sågar jag snett. Spika? Ja då spikar jag fast fel grej i fel träbit. Grrrrr! Nu tror jag dessvärre att jag kanske har sabbat hela bygget så nu vågar jag inte såga en millimeter till förrän svärfar kommer hit i kväll och kan inspektera och säga vad som är fel.

Det är tur att inte resten av mänskligheten är så kassa på att snickra som jag, för då hade vi fortfarande suttit i grottor med en vissen tallbuske som enda dekoration.

För att lugna nerverna ska jag och lillan åka och köpa gymapskor till henne. Som om det skulle lugna nerverna. När jag berättade för henne vad vi skulle göra tittade hon bara på mig och sade: "Du kan titta på gympaskor. Jag ska springa så fort jag kan så att du inte hittar mig". Den där behöver inga gympaskor. Hon springer fort ändå. Nej, nu ska jag gå ut i trädgården och gnaga av lite mer bark så att jag lugnar ner mig.
Tack förresten för alla tips om vår mentalcell! Får se om jag kan få ordning på den. Till nyår eller så.

3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Nejjjj, tryckte knasigt :)
  Snälla du ät inte av barken på träden, vad ska då rådjuren äta? Sådan där snickarprojekt man tänker inte ska vara så himla svårt kan göra en vansinnig.
  Fint ni har i vardagsrummet och jag har sett måååånga sovrum som är mycket mycket fulare än ert, du får säkert till det fint.
  Ha en härlig söndag!

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där om frustrerande projekt... Hoppas det går bättre snart!
  Snyggt i ert vardagsrum, kram Suss

  SvaraRadera