måndag 24 juni 2013

Ljuvliga East Hampton-stilen


                     Vardagsrummet i Something´s gotta give. Kolla in den häftiga mattan, så stor!

                   
                                  Köket i filmen där till och med jag skulle gilla att laga mat.

Igår gick filmen Something´s gotta give på tv. På svenska heter den galen i kärlek och är en fantastiskt bra film med Diane Keaton och Jack Nicholson i huvudrollerna. Inte minst för det fantastiska hus som stora delar av filmen utspelar sig i. Huset ligger i East Hampton på östkusten i USA, som nog kan jämföras med vår västkust i Sverige.

Stilen innebär mörkbruna trägolv, vitt och blårandigt tyg, sandfärger, offwhite och stora Howardsoffor och många kuddar. Stora, tjocka höga ljus. Så snyggt och det svenska märket Newport har fått till stilen i minsta detalj.

Filmen Something´s gotta give är en av mina favoriter, men det finns fler filmer att njuta av när det regnar ute, som idag:
Min lista:

1. Vad kvinnor vill ha (Helen Hunt, Mel Gibson). Komedi från år 2000. Humor och kärlek, perfekt feel-good!
2. För evigt (Drew Barrymore) Äventyr från år 1998. Filmatisering av Askungen. så mysig och romantisk- och rolig!
3. Sex and the city- filmen (Sarah Jessica Parker). Komedi och romantik från 2008. Även om man inte sett tv-serien kan man se filmen- och vilka kläder som visas upp!
4. Ömhetsbevis (Jack Nicholson, Shirley McClaine) Drama från 1983. En av de absolut bästa filmer jag någonsin sett. Lite humor, men mest en film att verkligen gråta ut till. Gud så bra- och ett sådant skådespeleri!

I eftermiddag ska jag och min lilla tjej baka, blir det gott kommer receptet!

1 kommentar:

  1. Vad sägs om att även baka sedan när du kommit tillbaka från semestern...? ;)

    SvaraRadera