fredag 14 juni 2013

Husvisning!


               Så här ser vår trappa ut till övervåningen. Vi målade den vit för några år sedan.  Golvet ovanför trappen var den första del i huset min man renoverade helt själv. Vi hade inte tillräckligt av samma golv så det fick bli randigt. Rätt snyggt, tyckte vi.

Imorgon är det dags för husvisning! Så roligt! Vi ska titta på ett hus som verkar bäst hittills, av de vi tittat på. På bilderna ser det nästan perfekt ut. Men det har man ju lärt sig. Mäklarens bilder och verkligheten är ibland två helt vitt skilda saker. Vi tittade för ett par veckor sedan på ett hus där det visade sig ligger 0,5 meter från en starkt trafikerad backe. Det syntes INTE på bilderna.

Ibland är huset bättre än vad bilderna i annonsen visar, men tyvärr är det oftast tvärtom, tycker jag. För en månad sedan tittade vi på ett hus som var jättefint i verkligheten, men tyvärr hade det ett mycket märkligt uppvärmningssystem, så vi har inte slagit till. Än, ska sägas. Är inte huset imorgon vad vi söker, kanske det märkliga värmesystemet förvandlas till något vi kan leva med ändå. För nu är det bråttom. Absolut senast 1 november ska vi ha flyttat ut ur huset. Jag berättar mer imorgon om husvisningen och om huset visar sig vara svaret på det vi söker. Håll tummarna!


                                   Innan vi tapetserade om var här pistagefärgad strukturtapet.
 
I mittbjälken har det bildats sprickor av ålder. Charmigt och visar att huset lever, tycker jag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar