måndag 17 juni 2013

Älskade muggar


Närmast mina muggar jag dricker i under julen från Green Gate, de blå är sommarfynd från Smögen
 
        De blommiga är köpta i England av en vän, de beige är mina favoritmuggar från Green Gate

Jag älskar muggar, oklart varför. Jag gillar att köpa nya, men man kan ju inte ha hur många som helst så jag får starkt ransonera mina inköp. Jag byter också efter årstid. de röd-vita från green gate dricks bara under december för att få den rätta julkänslan. De beige-vita från samma märke dricker jag i under höst och vår och de blåblommiga tas fram under sommaren. Jag har fler muggar, men det här är mina favoriter.

Jag har andra udda intressen på heminredningsfronten. Jag älskar att köpa gardiner och byter efter årstid. När jag berättar det brukar de flesta tycka att jag är jättekonstig, men det går ju inte att ha sommargardiner på vintern och tvärtom. Någon som också byter gardiner ofta? Jag köper till exempel mycket hellre ett par nya gardiner än nya kläder. Udda, jo jag vet.

Något väldigt roligt har hänt på husfronten! Vi har tittat på flera hus de senaste veckorna och nu har vi lagt bud på ett. Nu är det bara att hoppas att ingen annan är intresserad. Då kan det kanske bli nya mugg- och gardinköp om ett par månader. Hurra!

                             
                             Muggar från Mio. De blir dock glödheta i micron så de används inte längre

1 kommentar:

  1. Åh, är du också en "muggoholic"! Jag älskar muggar i alla dess former och mönster. :) Jag hade alldeles för många ett tag så nu fick flertalet hamna i loppishögen hos systra min. (Det ger mig tillfälle att handla nya muggar) hihi

    Ha det så gott!
    Kraam
    Ina

    SvaraRadera