söndag 16 juni 2013

Lite snett och vint får man tåla

                  Vardagsrummet i vår stuga. Den här byrån var snorgrön när vi flyttade in. 


 
Matplatsen i vardagsrummet. Det vita skåpet är köpt på loppis för 300 kronor och ommålat
 
 
                                         Köket har solgula luckor och mörkbruna knoppar.

När vi köpte vår sommarstuga sade många: "Men huuur i all världen ska ni orka ha både hus och stuga?". Men det har inte varit några problem. Arbetsbördan blir bara så stor som man gör den och i stugan gör vi ingenting annat än klipper gräset- och inte ens det gör vi särskilt ofta. Det finns inga rabatter på tomten som måste rensas och skicket på stugan var bra när vi flyttade in.

Vi har målat om en byrå och målat väggarna i ena sovrummet vita, det är det enda. Resten får vara. Det är en sommarstuga- inte en utställningshall. Luckorna i köket är gula med bruna knoppar. Jag ville måla om dem vita den första sommaren vi hade stugan, men det blev inte av och nu får de nog vara gula ett tag till. Jag tycker att det är ganska fint till och med. Vissa tapeter i stugan är rätt trista, men de funkar. Nej, vår stuga har vi för att slappa i. Inte renovera och slita ut oss.

I nästa inlägg tänkte jag ge lite tips till dig som är sugen på att skaffa en sommarstuga. För det är inte bara guld och gröna skogar med en liten röd stuga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar