tisdag 18 juni 2013

Ett vitt hem

                    Här gick man in i vårt hus förr. Nu har vi de förhatliga bokhyllorna här.

      Jag älskar de här krukorna. Såg dem i en väldigt berömd, nu nedlagd blogg för flera år sen.

Jag minns vilken aha-upplevelse jag fick när jag började läsa bloggar som visade vita hem 2006-2007. Innan dess hade vi klargula väggar, bruna möbler och gröna mattor. Men de här hemmen som visades upp i bloggarna visade mig en helt annan värld. Särskilt en blogg som hette Spets och snor gav mig väldigt mycket inspiration. Den lades ner tyvärr, men i mitt senaste nummer av Drömhem och trädgård fanns ett reportage om bloggaren publicerat. Det visade sig att hon drabbats av bröstcancer och därför lade ner bloggen.

Hon var en fantastisk inspirationskälla, liksom bloggen juliasvitadrommar.blogspot.se som jag fortfarande läser. Jag älskar att läsa bloggar, just om vita hem och kan sitta i timmar och hoppa från den ena bloggen till den andra. Däremot är det inte så kul när alla inreder med samma saker, det är ju för att få inspiration man läser.

Jag har vissa favoritblogggar och funderar på att lägga upp dem här på sidan så att andra också kan klicka sig in på dem, men jag har ännu inte riktigt räknat ut hur man gör. Någon som kan tipsa?1 kommentar:

  1. Jättefina krukor som verkligen passar överallt! Gillade också "spets och snor" och gillar fortfarande "Julias vita drömmar". Mysigt att drömma sig bort lite och samtidigt få lite inspiration...

    Kraam
    Petronella

    SvaraRadera