onsdag 19 juni 2013

Härliga Ernst!

En liiiten bild på en stor man

I morgon kl. 20.00 börjar sommarens höjdpunkt på tv, Sommar med Ernst på Tv 4. Som jag har längtat! Jag älskar allt han gör, men mest älskar jag nog stämningen han sprider omkring sig. Allt verkar så mysigt, härligt och så enkelt när han tar sig för något. Inget är svårt eller besvärligt. Jag önskar att jag själv vore sådan istället för att yla som en kaukasisk vrålapa när jag inte klarar av att sy en rak söm på symaskinen eller muffinsen jag bakat smakar som torrt toapapper.

Jag såg ett avsnitt av Sommartorpet från säsong 2001 nyligen på SVT Play, när han inte var programledare, utan bara inredare. Men redan där märkte han att han hade det där extra, som gör att man "går igenom kameran" som det heter.

De som säger att Ernst är omanlig, ja, jag undrar hur de ser på manlighet. Vad är det för omanligt i att kunna laga mat, sy, baka och göra det vackert omkring sig? Är det något som bara kvinnor ska kunna? Nej, imorgon kväll kommer jag att sitta bänkad och njuta. För karln har ju en gudabenådad smak också.

Imorgon ska jag på en utflykt med jobbet till en av de mest speciella platserna i Sverige. Då får ni förhoppningsvis se bilder därifrån. Det är desssutom, när det kommer till att köpa hus, en av de absolut dyraste ställena och flera kändisar bor där. Imorgon får ni se var det är!

1 kommentar:

  1. Så bra att jag tittade in här och blev påmind om att Ernst är tillbaka i morgon! Det får jag ju inte missa :)
    Kram Maria

    SvaraRadera