fredag 22 november 2013

Skönt lugn

 
Så här såg det ut uppe hos kaptenen.
 
I går var jag med på en kryssning mellan Norge och Sverige för jobbets räkning och det var så kul! Jag fick vara med på kaptensbryggan och nere i maskinrummet och alla ställen där emellan. Men det verkar vara ett väldigt slitsamt jobb. De flesta jobbar 11-15 timmar per dag 14 dagar i sträck. Sedan är de lediga 14 dagar (visserligen skönt) och sedan börjar arbetspasset om igen.

Just nu har jag själv jobb upp över öronen. Jag var på jobbet redan klockan 7 idag för att hinna med allt och ändå blev jag inte särskilt nöjd med slutresultatet. Ja, så kan det vara, men den här helgen ska vi bara ta det lugnt. Jag såg Downton Abbey förra helgen. Visst var det väl bra och väldigt otäckt? Jag har försökt se fortsättningen på nätet, men det verkar som om den inte är släppt ännu så jag får vackert vänta till imorgon.

Ha en härlig fredagkväll! Det ska jag ha med barnmys, godisätande och lite vin i glaset. Och ett öga på tv:n (just nu ser familjen på filmen Ett päron till farsa, så ögat är inte så aktivt kan jag säga).






3 kommentarer:

 1. Vad kul! Jobb över öronen har jag med, suck men i helgen ska det njutas! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Häftigt jobb Du har, händer en massa roliga saker. Fastighetsmäklare skulle jag också kunna tänka mig! Ja, långa, långa arbetsdagar... Mörkt när man börjar klockan 06.00, och lika svart när man slutar kl 17.00....
  Men önskar Dig nu en underbar lördag, kram Kate

  SvaraRadera
 3. Rolig resa. Kul att du fick inblick i deras jobb.
  har aldrig sett Down town abbey, men har förstått att det är riktigt bra.
  Kram Helena

  SvaraRadera