lördag 9 november 2013

En bra julaffär


                                       Jättefin kudde, 199 kr på Åhléns.


                                                               Julgranskulor to die for!

 
                                                Dotterns favorit: söta trärenar, 49 kr/st.

I torsdags när jag var ledig passade ja på att gå in i en av mina absoluta favoritaffärer när det gäller heminredning och speciellt när det gäller julsaker: Åhléns. De har de absolut vackraste julgranskulorna och julgransdekorationerna. Varenda en är som ett litet konstverk.

När jag och dottern stod och tittade och funderade över vilken vi  skulle satsa på till granen (vi köper ett par nya kulor varje år) så hördes ett litet krasch. Lillan stirrade förtvivlat på mig och pep ynkligt: "Förlåt mamma!" Hon hade tagit en julgranskula och tappat den i golvet.

Det var bara att gå fram till en expedit och förklara läget och hala fram plånboken. Men vi behövde inte betala, hon förstod att det var en olycka. När jag vänder mig om står lillan precis bakom mig- med en julkula till i händerna! Gode Gud, vad snabbt jag fick tag på den!

Så ska du köpa några nya julgranskulor, gå till Åhléns, där finns himmelriket!

4 kommentarer:

 1. Ja på Åhlens kan man hitta mycket fint, lätt att gå lite bananas där bland alla mysiga julsaker. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Ahhh, jag har två Åhlens på var sin sida om där jag bor, och det är nästan 4 mil vilket jag än väljer. Men det är tydligt att jag måste ta mig dit...!!
  Kram Kate

  SvaraRadera
 3. Håller med dig! Ja, näst efter vår egen butik (där vi har fått in så mycket fint, hihi) så är faktiskt ÅHLÉNS favoriten här också! Köpte en hel bunt av de där trädjuren som ska upp i granen.
  KRAM
  Judita

  SvaraRadera
 4. Gillar trärenarna, får nog ta en tur till den lilla butiken :) Kulorna är superfina också förstås..
  Ha en skön kväll
  Kram

  SvaraRadera