onsdag 27 november 2013

Bästa tiden


                                        Hyacint och ljuslykta på byrån i hallen.


I det här huset är till och med julpyntet vitt. Ljusstaken var träfärgad från början som jag köpte på loppis och målade vit.

Jag älskar vardagsmorgnarna just nu. Jag tassar ner vid 06.00-tiden på morgonen och tänder alla ljusstakarna i fönstret. Det är så upplivande och man blir så mycket piggare när man får lite ljus på morgonen.

Ikväll har jag dammsugit eftersom vi ska ha släktkalas för den lilla på fredag. "Ja, det är bra, det ska vara rent på mitt kalas!" sade hon när hon såg att jag släpade fram dammsugarhelvetet. Tur för henne att hon än så länge bara är fem år annars hade det nog varit strypläge.

I helgen är det flera fina julmarknader i närheten och jag kommer inte att kunna gå på någon eftersom det är fullt upp. Men helgen efter det ska jag verkligen försöka gå på någon här på Västkusten. Kan det finnas något finare än en julmarknad bland skärgårdshus? Har ni varit på någon julmarknad ännu?

.

5 kommentarer:

 1. Underbar kommentar från din dotter:) Jag läste att du tyckte jag skulle skriva att mitt inlägg om The White One tandblekningspenna var sponsrad. Det kan jag inte då jag köpt och betald den själv. ag är väl medveten om de Svenska pressetiska reglerna och marknadsföringslagen, och skulle någon vilja sponsra mig hade jag skrivit det i samband med inlägget. Allt om detta står i min profil på bloggen

  SvaraRadera
 2. Hihi... barn är bra sköna ibland. så spontana och ärliga.

  Hoppas ni mår bra och får en fin torsdagkväll.

  Kram
  Helen
  www.vitaestilo.se

  SvaraRadera
 3. Hihi, kul kommentar från lilltjejen! :D Längtar till min dotter börjar babbla, de har ju så roliga saker att berätta!

  Tänkte också försöka ta mig iväg på någon julmarknad. Det är ju så mysigt! Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Ja julmarknader har blivit lite av mitt nya liv känns det som, ha ha. Har ju precis avverkat en nio dagar lång marknad och ska delta på en till framöver. Nästa år ska jag vara mer förberedd i alla fall och ha ett större lager så jag slipper stressa.
  Förresten, länkade till dig i går, bara så du vet.
  Ha en mysig advent,

  SvaraRadera
 5. Åh, är det julmarknader? Var? Har helt missar detta!

  Ska bli kul att ses imorgon! :)

  Kram Åse

  SvaraRadera