söndag 24 november 2013

Pyntet på plats!


                                  Lillan väntade ivrigt på en liten kompis i förmiddags.


                            Vi har maaassor av tomtar. Alla skulle lillan packa upp.


                                                       Visst blev det väl fint?

Herregud, en sådan dag! Vi har julpyntat ikväll eftersom A jobbar de två kommande helgerna. Julmusiken var på, pepparkakorna åkte fram och det blev jättefint. Men lillan förstod nog inte riktigt uttrycket pynta utan tyckte att allt kunde stå lite huller om buller dit hon nådde.

Innan pyntandet var vi på Ikea och åt lunch med svärföräldrarna. Jag råkade bita i sonens glass och då var ju katastrofen ett faktum. Man kan INTE äta en glass som någon bitit i för då kan man DÖDEN DÖ. Sedan flängde vi runt i en massa affärer och letade efter en liiiten kylväska till sonen att ha lite mellan mål i vissa dagar. Trodde jag skulle få ett sammanbrott innan vi hittade en och barnen for runt som om de fått duracellbatterier inopererade. Vissa dagar är minsann inte så harmoniska och med så låg ljudvolym som man skulle önska.

Men nu har lugnet lägrat sig, barnen ligger i sängarna och huset är faktiskt jättefint pyntat. Det kunde vara värre. De kunde fortfarande vara uppe.

3 kommentarer:

 1. Ha ha ha, ja ibland är det verkligen fullt ös;-)
  Hur gamla är dina barn?
  Men fint blev det verkligen, härligt med julkänsla i huset!

  SvaraRadera
 2. Jag brukar inte pynta förrän lördagen innan första advent, men i år ska jag nog tjuvstarta i veckan. Här är barnen större, så jag får pynta själv i nästan hela huset. I deras rum bestämmer de själva, men det blir färre och färre saker för varje år.
  Lamm är riktigt gott och ett nyår åt vi det. Min kusin sa innan vi satte oss och åt att "vi behöver ju inte tala om att det är ett av de lammen dina barn var ute och gosade med i våras!"
  Kram

  SvaraRadera