torsdag 14 november 2013

En fin bock

För flera år sedan fick jag en granbock i present. Allt sedan dess har jag velat ha en igen, men det blir aldrig av att jag köper någon. Men de är ju så fina att ha vid dörren! Så i år kanske...

På fredag ska jag på ett jobbmöte i Göteborg. Sedan har jag flera timmar att slå ihjäl innan nästa möte. Åh, så jobbigt! NOT! För jag ska nämligen gå i alla mina favoritaffärer under de timmarna, gå på mitt favoritcafé och bara njuuuta! För hur många gånger har man flera timmar för sig själv en vanlig vardag?

Ibland tänker jag att pensionärer måste ha världens bästa tillvaro. Sova hur länge de vill, vara vakna hur länge de vill, inga förskoletider att passa, aldrig mer packa upp en gympapåse full med svettsura kläder, aldrig mer titta på Ace Ventura: Pet detective... Det låter himmelskt.

Ändå hör man många pensionärer som tycker att livet blir långsamt och tråkigt när de inte längre har ett jobb att gå till. Är det inte ironiskt, vi som jobbar vill vara lediga och de som har all ledighet i världen vill jobba? Jag ska i alla fall njuta av min lediga tid på fredag. Dessutom ska jag köpa något som jag längtar så mycket efter! Fast ni kommer nog att skratta ihjäl er när ni får veta vad det är. Det är nog bäst att jag inget berättar, men det har en viss likhet med en granbock. Typ.


                     Hittade de här granbockarna  inne på Blomsterlandet, så fina!

4 kommentarer:

 1. Jag var på Huseby julmarknad i måndags och då såg jag julbockar. Kunde inte bestämma mig över om jag skulle ha nån men ja nu ångrar jag mig.:) Ha en skön torsdag.Kramiz../Agge

  SvaraRadera
 2. Åh, jag gillar också granbockar!
  Jättefina! :)

  Kram Åse

  SvaraRadera
 3. Ååå så
  Härligt att få några timmar själv det är underbart när det ges! Kanske skulle man få prova på pensionärs livet en månad, jag hade säkert haft fullt upp!
  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Jag tror att som pensionär så måste man (om man vill) hitta på saker. Tänk att får resa när man vill, göra utflykter när man vill, det tänker då jag göra hihi.
  Kraam

  SvaraRadera