onsdag 1 oktober 2014

Vackert

Jag har i egenskap av journalist besökt många arbetsplatser i mitt liv och mest synd tycker jag om de som arbetar så att de inte får något dagsljus. Jag vet inte hur många fönsterlösa fabriker jag blivit runtvisad i. Igår var ju en så otroligt vacker dag och jag lyckades faktiskt ta mig en lång härlig promenad på lunchen.

Folk undrar ofta hur det är att bo på Västkusten året om. "Jag förstår ju att det är fint på sommaren, men på vintern..." brukar de säga och rysa. Men Västkusten är ju vacker året om. Som igår, när jag slog mig ner på en bänk bara ett stenkast från havet och hade den här utsikten:Igår kväll såg jag också andra delen av tv-serien "Djävulsserien" som handlar om medberoende på kanal 1. Det var ju så bra! Och man blev så sugen på att läsa Märta Tikkanens bok "Århundradets kärlekssaga". Nej, nu måste jag hoppa i kläderna och susa iväg till jobbet! 

4 kommentarer:

 1. *Skratt*... Hm, jag har nog sagt så vid semestern på västkusten... - Men vintern då..?! Då ska jag inte säga så mer :)
  Kram Kate

  SvaraRadera
 2. Måste bara säga att det är så skönt att läsa din blogg med helt vanligt vänsterställd text... Blir tokig på alla bloggar med tjusigt centrerad text som blir omöjlig att läsa med normalt flyt. :-)
  Ja västkusten är ju underbar även på vintern, havet är magnifikt i sina olika skepnader. /Mari

  SvaraRadera
 3. O varför skulle man inte kunna det tänker jag?
  Hur är det att bo i norrland på sommaren? Hö hö..
  Älakr att bo vid havet, så man känner av skiftninigarna i årstiderna.
  Ha de gott!
  /Anna

  SvaraRadera
 4. Jag är också västkust bo och det är lika vackert året om, ja förutom när det regnar sidleds, ja regnet kan ju verkligen vara fruktansvärt här!

  Kram Sandra

  ps i mitt badrum stinker det också kemikaliefabrik... gjorde likadant igår!

  SvaraRadera