måndag 29 september 2014

Musikstress


Jag älskar sådana här stolar och skulle gärna ha ett par i vårt uterum, men de ser ju bara så otroligt obekväma ut. Snygga tortyr-stolar, skulle man kunna kalla dem. Och kolla in bordet, det skulle gärna få flytta till vår sommarstuga. Mix Interiör, Lysekil.


Igår eftermiddag gick jag ut på promenad. Det är ju så att man går inte ned i vikt av att äta rätt allena, det krävs ofta lite motion. Jag stoppade iphonen i fickan, örlurarna i öronen och började gå. Vet ni hur fruktansvärt jobbigt det är att gå i takt till Aviciis "Hey Brother"? Testa så får ni se. Den låten hann inte mer än ta slut förrän hans låt "Level" började ljuda. Jag trodde jag skulle svimma efter 350 meter. Jag var nästan frestad att sätta på Streaplers, bara för att få vila.

Istället satte jag på "Slå mig hårt i ansiktet" med Thomas Stenström. Då var attacken nära, kan jag säga. Gud du milde skapare! Man måste gå ungefär 10 steg i sekunden för att hålla takten till den. Jag hade tänkt göra likadant idag efter jobbet, men A bjöd på tacos från helgen, vi kokade kaffe, satt och pratade om resan vi ska göra till Stockholm med en annan familj på höstlovet och sedan rann timmarna bara iväg.

Nu ska vi se på ett Castle-avsnitt. Hoppas jag kan krypa i säng tidigt ikväll. Man mår ju så mycket bättre när man sover 8 timmar istället för 5. Igår lade jag mig samtidigt som barnen vid 21 och jag hoppade upp som en frögurka ur såbädden imorse klockan 05.20! Vi ses imorgon förhoppningsvis pigga och fräscha!

1 kommentar:

  1. Haha,tänker inte ens prova på att promenera tll någon av de för då har jag nog klarat av Hardangervidda på 6 minuter :D

    SvaraRadera