söndag 12 oktober 2014

Nytt i fönstretSååå mycket ljus med andra gardiner! 


Idag, ääääntligen, satte jag upp nya köksgardiner. De skulle ha satts upp redan i augusti, men eftersom sömmerskan tog 2 månader på sig att lägga upp dem så är de inte på plats förrän nu. Det blev så ljust i köket! Härligt!

Igår var det en riktigt bra dag. Jag och 11-årige sonen åkte till en Rubiks Kub-mässa med en massa tävlingar för Rubiks Kub-mästare. Oj, oj, oj, vad impade både sonen och jag var av deras prestationer. En kille slog rekord genom att lösa en kub med EN HAND på 11,5 sekunder! Jag klarar inte av att lösa en sådan kub med två händer och obegränsat med tid, kan jag säga. Och det var ju så trevligt att bara sitta jag och sonen. Vi fikade och åt lunch på McDonalds och åkte sedan och kikade i lite datoraffärer. "Vad kul det här är" sade han flera gånger och vid ett tillfälle böjde han huvudet mot min arm och mumlade : "Jag älskar dig ,mamma!". För dem orden kan jag sitta på tio Rubiks Kub-mässor, ha ha!

Idag har det varit skarpare bandage. Jag och A har städat hela huset och tvättat och fyllt diskmaskinen och tömt den och fyllt den igen, gaaaah! Ibland känner jag mig som Plåt-Matilda, ni vet, hon städroboten i Dr Snuggles. Jag missade också säsongspremiären av "Downton Abbey" igår så den ska jag krypa upp i soffan och kika på nu. Ha en bra söndagskväll!2 kommentarer:

  1. Vad gulligt med sonens ord... Men liiiite väl lång tid för gardinuppläggning, eller? Men snyggt blev det.
    Och Downton Abbey har jag aldrig sett, och det verkar vara något jag missar har jag förstått!
    Söndagskram från Kate

    SvaraRadera
  2. Vad gulligt sagt av sonen!Jag kommer ihåg när jag var liten och flyttade om klisterlapparna på kuben istället....har en känsla av att jag inte var ensam om det.Finns två kuber i det här huset och jag har inte ens haft en tanke på att ens försöka lösa dem.....förrän idag :D

    SvaraRadera