söndag 19 oktober 2014

Håller tummarna


Nej, det här är inte trägolv, utan klinkers! Supersnyggt i badrummet.


Den här kakelplattan funderade vi på att ha runt kaminen som gnistskydd....


...men det blev den här plattan istället. Väldigt snyggt, tycker jag.


Ja, det är det här kaklet vi valt ut till att ligga som gnistskydd runt omkring kaminen. Jag och A åkte till kakelaffären igår morse och fick hjälp av en försäljare att lista ut om det gick att ha kaklet på golvet. Fanns det en symbol av en fot på pannån som kaklet var uppklistrad på, så gick det bra. Sedan sade försäljaren tyvärr: "Titta er omkring på golvet här i butiken. Allt klinkers som vi har utlagt är lagervara och kan fås hem med en gång. Annars är det beställningsvara".

A blev ju som tokig och var fast besluten att vi skulle ha ett klinker som gick snabbt att få hem. Problemet var bara att allt som fanns i lager var skitfult. Jag tokvägrade att ha klinkers som såg ut som något som man dragit fram ur en dinosauriegrotta på Jura-tiden. Med misstänkt dinosauriebajs på. Då ylade A att titta på kakel var det tråkigaste han varit med om och han ville åka hem. Gaaaah! Till slut blev vi i alla fall överens och om två veckor är kaminen installerad. Hurra!


2 kommentarer:

  1. Kul att fixa lite nytt till hemmet! Hoppas Ni blir nöjd när allt kommer på plats! Hos oss fixades det lite "nytt" i yngsta dotterns rum igår.
    Önskar dig en ny härlig vecka, kram Kate

    SvaraRadera
  2. Ha, ha känner igen det där, tur att man i slutändan kan enas. Ska bli kul att få se när det är på plats. Kramisar Tina

    SvaraRadera