tisdag 7 oktober 2014

Nu har den kommit!


Så här fin utsikt har vi från vårt uterum.Klätterrosorna blommar fortfarande, lite...

Det var idag jag kände det. På lunchen. Hösten har kommit. Det var kallt och blåsigt och rått, inte alls så där mysigt varmt som det har varit de senaste veckorna. Jag tänkte köpa en höstkappa tidigare, men nu känns det som om vintern kan komma om bara någon månad, så jag får kura ihop mig i min tunna sommarkappa tills det är dags för vinterjackan.

Ikväll är det sista delen av "Djävulsdansen" som handlar om medberoende. Nu ska det handla om en kvinna vars man söp ihjäl sig. Den här faktaserien är  det bästa jag sett det här året på tv. Nu ser jag visserligen knappt på tv, men ändå. Otroligt starka berättelser om ofta väldigt stor kärlek till någon som inte älskar sig själv tillräckligt mycket för att ta sig ur missbruket.

Nej, nu ska jag tända lite ljus, koka lite kaffe och kura upp mig i soffan och surfa runt på bloggar och Hemnet. Det är sådant jag ägnar mig åt istället för tv-tittande. Drömmer om ett fint sommarhus här på Västkusten (kostar från 2 mille och uppåt- out of the question) och ett nytt kök. A vill satsa på dränering istället. Säger jag ordet nytt kök börjar han skrika "bingo, bingo!" och slå sig för öronen. Han har dessutom en jättemärklig idé om att slänga ut matsalsmöbeln och istället inrätta en myshörna med hörnsoffa framför vår kommande kamin istället. Vi kommer vara de enda i Västsverige förutom fotbollsproffsen som har 4 soffor i vardagsrummet. 
Ha en härlig kväll och se på "Djävulsdansen"! Den är värd det.
1 kommentar:

  1. Härlig utsikt! Vi har också grönska utanför uterummet, och sjön bakom den!
    Här dröms inte om ett sommarstugeboende, hos oss diskuteras mindre boende och meningen med livet.. :)
    Onsdagskram från Kate

    SvaraRadera