måndag 27 oktober 2014

Tjuvar i busken

Igår fick jag göra något tråkigt, nämligen panikköra till vår sommarstuga och kolla så att det inte hade blivit inbrott. Vi fick ett mejl från sommarstugeföreningen och de uppmanade alla att åka och titta till sina stugor eftersom några hade fått inbrott. Men vi hade tur, allt var som det skulle.

Och i ärlighetens namn, det skulle bli ett sorgligt byte om någon tjuv bröt sig in i vår stuga. Plastleksaker, täcken, kuddar och porslin inköpt på loppis, något värdefullare har vi inte där. Fast det värsta är att jag kallt räknar med att någon gång får vi inbrott i stugan. Det bara är så, känns det som och det gör en ju tokig. Skit i mitt loppisporslin, ni otäckingar! Det är fult och kanstött och bajsbrunt och det vill jag ha för mig själv, tack!

Sedan åkte jag till Hemnetknarkaren och fick kaffe. Har ni storm hos er? Det är det här på Västkusten i alla fall. Jag som skulle städa bilen och gå (släpa mig fram) på en promenad och allt möjligt. Nu får vi kura inomhus istället! Ha det gott!


Så här regngrått och hösttrist såg det ut vid stugan igår....... och jämför det med de här bilderna:


...sol, sol, sol...


...och sommar!


2 kommentarer:

 1. Ja, verkligen så trist att alla inte kan hålla händerna i styr...
  Läste hos @mycasa igår att de hade lyckats fånga en äldre herre (82år!!!) som hade repat bilar och punkterat dem i deras område.
  Galet är det.
  Hoppas du får en bra dag idag utan otrevliga överraskningar.

  SvaraRadera
 2. Känslan att någon hade varit där hade nog gjort mig mer obekväm...
  Här är storm, men ljumna vindar... så helt ok!

  // Sandra

  SvaraRadera