söndag 19 oktober 2014

En så mycket bättre kväll


Nu när höstrusket är kompakt tänder jag ljus heeela tiden här hemma!

Vilken kväll vi hade igår! Vi stannade hemma och drack vin, åt lammkotletter med pommes och tzatsiki och chokladpudding med grädde till efterrätt. Gudars så gott det var! Sedan tittade vi på säsongspremiären av "Så mycket bättre". Det går inte att komma undan, Den enda man tittar på och väntar på att få höra öppna munnen, det är ju Carola. Jag tycker hon är så häftig. Toksnygg och går sin egen väg. Hennes tolkning var ju klart bäst och det ska bli väldigt spännande att få vara med om hennes dag. Det känns som om hon kommer att prata lite om den mobbning på grund av sin tro som hon blir utsatt för i Sverige.

Idag är det riktigt höstväder ute. Barnen blir inte hemlevererade förrän sent i eftermiddag så jag ska städa, städa, städa här hemma. Och se avsnittet av Downton Abbey som jag missade igår kväll. A satte på en bedrövlig film istället som hette Lucy med Scarlett Johansson i huvudrollen. Jag tror 9 personer dog innan 10 minuter hade gått av filmen. Slakthus-filmer är inget för mig kan jag säga, så den fick jag stänga av, huuuu!

Nej, nu ska jag ut i höstrusket och mata kaninerna. Jag skriver nog ett till inlägg lite senare och visar vilket klinker vi valt ut att lägga framför vår nya kamin. Vi ses!
1 kommentar:

  1. Ja visst var det bra!!!!! Dottern o jag satt uppkrupna i soffan och kollade, sooom vi har längtat efter detta program:)
    Ha en skön städdag då;)

    SvaraRadera