torsdag 30 oktober 2014

Såååå typiskt!


Idag städade vi undan och gjorde extra fint eftersom vi fick besök under kvällen.
Äntligen är studsmattan nerplockad som ni kan skymta utanför fönstret. Nu kan vintern komma om den vill. Fast helst inte.

Idag kom killarna hit som ska installera vår kamin. De skulle börja med att lägga den nya klinkersen (stavas det så??). Och då visade det sig NATURLIGTVIS att det fattades en platta. En enda!! Varför är det alltid så? Att det alltid måste strula och bli försenat när man ska renovera något? Vi totalrenoverade vårt förra hus och 85 % av renoveringen gjordes av hantverkare och det strulade ALLTID! Rör sprack, rör låg på fel ställe, you name it. Alltid är det något man inte tänkt på, som gör att tidsplanen inte håller.

I det här fallet borde vi ju själva ha kunnat räkna ut att om man behöver lägga två kvadratmeter klinkers så kan man inte beställa exakt två kvadratmeter, man behöver beställa lite till. Så nu är kaminprojektet försenat ytterligare en vecka. Yyyyyyl! 

Nu ikväll har vi fikat i timtal med några bekanta som vi bjudit över och det var väldigt trevligt. Sedan har vi packat inför Stockholmstrippen och kollat in hotellet vi ska bo på lite närmare. Det visade sig att det har totalrenoverats i år och det finns pool! Så nu har badkläderna åkt ner i resväskan till hela familjens stora glädje. Nej, nu ska jag fixa det sista inför resan så att vi får en lugn morgon utan att vi alla springer omkring som yra höns och tjuter i kör: "Var är mina byxor!?!"

Ha det gott så ska jag försöka skriva lite inlägg från hotellrummet imorgon och under helgen!

2 kommentarer:

  1. Haha så himla typiskt med bara en platta! I know, det blir alltid strul, väldigt irriterande! Hoppas ni får en fantastisk stklms vistelse. Nu skiner solen här iaf. Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Å så irriterande.
    Skönt att ni har en mysig resa att se fram emot. Kram.

    SvaraRadera