torsdag 16 oktober 2014

Eländes elände

Oj, oj, vilken dag! Och tyvärr inte bara i positiv bemärkelse. Allt började bra. Vi kom helskinnade fram till Ullared trots att regnet verkligen vräkte ner. In i varuhuset och shoppade loss. Och så upptäckte vi, när vi gick för att fika (ett måste för att inte däcka av allt shoppande) att de hade byggt om och utökat fiket. Det blev jättefint! Jag smällde i mig både räksmörgås och en fantastiskt god  jättekaka.


Hur gott ser inte detta ut då? Det var det också, särskilt kakan. 


De här läckra lamporna fotade jag preeeciiis innan eländet började...


Allt är verkligen INTE snyggt på heminredningsavdelningen. De här ljusstakarna är ju osannolikt fula, ändå såg jag en dam som plockat på sig flera stycken i sin kundvagn. Brrrr!


Sedan började eländet. Jag ställde ifrån mig min vagn och...glömde sedan var jag hade ställt den. Jag och Hemnetknarkaren (den stackars människan!) letade i över två timmar, men ingen vagn. Tyvärr hade jag bilnyckeln i kappan som låg i vagnen så det var ju tvunget att hitta den. Till slut gav jag upp, hämtade en ny vagn och lastade i alla varor en gång till. Hur jag kunde veta exakt vilka kläder jag plockat ner i förra vagnen till barnen, men inte var jag ställt den, det är ju förstås en gåta. När jag nästan fyllt upp den nya vagnen med identiskt innehåll som den andra och Hemnetknarkaren irrade oroligt och spanade, så hände det! Jag hittade vagnen! Den stod vid de där gräsliga självlysande hjortarna man ska ha i trädgården till jul, sådana jag aldrig skulle köpa själv. Hur den hamnat där är oklart, men en sak är klar. Jag har inte varit så glad på länge som när jag fick lägga vantarna på den igen.


Hoppas ni har haft en bra dag, trots spöregn. Imorgon är det fredag med fredagsmys och sedan vankas barnfri helg för mig och A. Härligt! Vi syns!


5 kommentarer:

 1. Ingen rolig historia att bli av med sin vagn, vilken tur att du hittade den. Ha nu en mysig helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha, vad hemskt.... När jag var där hade jag endast en kundkorg, som är betydligt lättare att hålla rätt på!
  Fredagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. Oh vilken mardröm! Och att du hade bilnyckeln i jackfickan med, hjälp säger jag bara.

  Ullared är inte min grej precis, det var sju år sedan jag var där och får jag bestämma så dröjer det lika länge till. Minst...

  SvaraRadera
 4. Usch, mardröm! Särskilt med nycklarna! Tur du hittade den igen..

  SvaraRadera
 5. Vilken lättnad att du hittade vagnen igen, hjärtat måste ha slagit fort när du inte hittade din vagn, panik!!
  Hoppas du lägger upp bilder på dina fynd i bloggen.
  Ha en fortsatt trevlig helg :)
  Kram Mi

  SvaraRadera