söndag 23 februari 2014

Ska man skratta eller gråta?


Bra billigt tips! Söta muggar på Ica maxi. Den blå kostar 19 kronor och den andra 39 kronor.

Det är sant. År 2014 har vi ett bidrag i Melodifestivalen som går direkt till final och som heter "En himmelsk sång". Nej, det är inte 1974 utan 2014. Den skulle kunna användas framgångsrikt som vaggvisa för dementa knölsvanar, men svenska folket röstar raskt fram den RAKT TILL FINAL.

Jag och Hemnetknarkaren satt som två fågelholkar igår. När mellanakten med Tomas Ledin som har ett band som spelar på NYKELHARPA och BALALAJKA, är det bästa i hela showen, ja, då är det illa. Den enda låt som var någorlunda bra var ju Alcazars discokaramell, men den har man ju å andra sidan redan hört dem spela fast då hette den något annat.

Vi hade i alla fall en trevlig kväll igår. Vi åt tacos och chokladpudding och grädde till efterrätt. Det är ju bara så gott! Man känner sig som sju år igen. Jag tog tre portioner. Stooora lass. Vad händer nu då? Jag ska gå ut till kaninerna och se om det har fötts några kaninungar, det är dags vilken timme som helst nu och det är så spännande. Ha en härlig söndag så syns vi om några timmar igen! Kanske har tio små bebisar fötts då!

5 kommentarer:

 1. Visst var Tomas Ledin årets behållning av Melodifestivalen, men jag tror nog att nyfödda kaninungar slår allt vad TV underhållning heter! Underbart!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Fniss...dementa knölsvanar, den var bra. Håller
  med, hela mellon iår är ett stort gäsp! Spännande
  med kaninungar, och gulligt.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Heeeej!
  Jamen på Ica kan man ju hitta så mycket fint..;)
  Jäe söa koppar.
  Fniss och gapskratt... Jag läste ditt inlägg om gustavsvik...haha. jag skatade högt så maken lite snopet tittade upp o undrade vad som var så kul...haha jag brukar inte gapskratta när jag läser bloggar...haha du skriver verkligen jätte kul..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Söta koppar!

  Bäst tycker jag var Sannas men ingen superhit den heller, urdåliga låtar i år tycker jag..

  Vore jätteskoj med bloggträff!

  SvaraRadera
 5. Ha, ha kan bara hålla med, vilket himla bottennapp hela mellon har varit i år, galet dåligt. En stund för sig själv, fika i lugn o ro kika på hus o bara vara, det är en stor insättning på måbrakontot. Ha en skön kväll. Kramisar Tina

  SvaraRadera